Jönnek a vikingek!!

2010.04.18. 09:46

 Ma egy kis viking/death muzsikát hallgatok, egy svéd zenekar jóvoltából. Szerintem ők a viking metál koronázatlan királyai.  

Voodoo Chile!

2010.04.17. 11:05

A Vooodoo Chile az egyik kedvenc Hendrix számom. És ez a verzió Slash és Zakk Wylde előadásában hallgathatjátok meg. Érdemes végig hallgatni. 

 Akkor itt egy szám a Kyuss nevű zenekartól. A szám címe Space Cadet. Erre a zenekarra nagyon jól lehet lazulni és elveszni a remek riffek és szövegek világában. Kedves egészségetekre!

Számok két napra!

2010.04.15. 04:52

Tegnap elmaradt a szám amit beterveztem, viszont most kettőt posztolok. Az egyik egy klasszikus Cream szám a Politician. Ezt például a választások miatt is választottam a zseniális szöveg és zene miatt. A mai szám pedig az egyik kedvenc Motörhead számom a Born to Raise Hell. Most…

Az első nap, az első szám.

2010.04.13. 08:21

Az első szám ami meg fog jelenni itt, az kérem egy örök Tankcsapda klasszikus. Igen, és ez a A Legjobb Méreg. Ki ne imádná ezt a számot. Remek riffek és remek szöveg, és mondhatnánk hogy az agymosottak szemét is bizinyos mértékig kinyitja -ha meg hallgatják persze. Engem mindig…

süti beállítások módosítása